Refund policy

Conform OUG 34/2014 revizuită, cumpărătorul are dreptul notifice în scris Vânzătorului renunță la cumpărare, fară penalități și fară invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. Cheltuielile pentru returnarea produsului sunt suportate de către client, conform legii.

Orice produs returnat trebuie:

  • nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare.
  • fie livrat în cutia originală și cu toate etichetele atașate;
  • ambalat în folia de protecție în care a fost trimis;

Ne rezervăm dreptul de a accepta sau de a refuza returul numai după ce produsele au fost verificate și corespund condițiilor de retur. În cazul în care returul se soluționează cu restituirea contravalorii produselor, rambursarea se va face prin virament bancar în contul indicat de dvs. în mesajul de retur, în cel mult 14 de zile de la retur.

Cererea de retur poate fi trimisă printr-un mesaj din secțiunea CONTACT de pe site și trebuie să conțina următoarele informații: Nume și prenume, adresă e-mail și telefon, număr comandă, dată comandă, numele produsului, codul produsului, cantitatea, motivul returului și contul bancar. După înregistrarea cererii de retur, vom trimite curierul ridice produsul pe care vreți îl returnați.

Taxele de livrare sunt suportate de client și nu se vor returna.

În cazul în care în care produsul se deteriorează în 6 luni de zile de la achiziţionarea acestuia, noi îţi vom repara gratuit produsul. Garanția este oferită doar în cazul în care piesele sunt păstrate în condițiile recomandate, nefiind expuse la lovire sau zgâriere cu corpuri dure sau abrazive, la surse de lumină și căldură, la interacțiuni cu substanțe chimice. Cheltuielile de transport se suportă de către client.