Shipping policy

MODALITĂȚI DE PLATĂ

1. Plată ramburs la livrarea coletului: cash, către reprezentantul firmei de curierat;

2. Plată directă, în cazul ridicării produselor direct de la sediul Color Drops Mandala.

3. Plată online cu card bancar - prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

 - Dacă ați ales metoda de plată " Online prin card bancar " este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăti.

 - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigură în primul rând nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut: Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

MODALITĂȚI DE LIVRARE

1. Livrare prin companiile de curierat rapidTaxa de livrare este fixă și este în valoare de 15 lei. Pentru comenzile mai mari de 300 lei, Livrarea este GRATUITĂ ! Costul transportului poate fi modificat în condiții de gabarit neobișnuit de mare a comenzii. Toate modificările vor fi aduse la cunoștință beneficiarului înaintea livrării produselor. 

2. Ridicare personală de la sediul Color Drops Mandala: str. Cocorului nr.1, bl.217, sc.A, ap.4, Localitate Brasov, Judet Brasov. În acest caz nu se aplică cost de livrare.

 

Comenzile înregistrate sunt procesate și predate curierului a doua zi. Termenul de livrare este de 1-2 zile din momentul preluării coletului de către firma de curierat.