1 din 5

Povestea mea

Eu sunt Anca și, sub numele de Color Drops Mandala, realizez bijuterii și decorațiuni pictate manual cu stropi de culoare, prin care îmi doresc să îi ajut pe cei pasionați de dezvoltarea lor personală și spirituală să își mențină o stare de spirit benefică, conectată armonios cu Sinele lor.

Sunt un artist autodidact și, până să descopăr arta mandalelor, nu mai pusesem mâna pe o pensula din școala generală. Am căutat însă mereu o modalitate artistică prin care să mă exprim, și, deși nu am considerat niciodată că desenul și pictura ar fi punctul meu forte, soarta avea să îmi dovedească altceva.

Totul a început în  2016, când m-am îndrăgostit iremediabil de mandale și tehnica punctului. Eram în căutarea unui model colorat pe care să îl pictez pe măsuța mea de cafea confecționată din paleti, când am descoperit o mandală din puncte care mi-a plăcut tare mult și care, mi-am zis eu, nu trebuie să fie atât de greu de reprodus. Fără o experiență prealabilă în pictură, a durat trei luni până la finalizarea proiectului, dar pot spune cu siguranță că a fost o călătorie uimitoare, care mi-a deschis poarta către o lume nouă, fascinantă.

Am știut de atunci că mandalele și tehnica punctului sunt acel ceva pe care l-am căutat toată viața. Crearea mandalelor este, pentru mine, un proces cu totul special, în timpul căruia mintea tace iar pasiunea şi creativitatea îşi fac loc, dând naștere produselor Color Drops Mandala în care pun toate intențiile și gândurile mele bune pentru a vă însenina și colora ziua.

Misiunea mea este să susțin dorința fiecăruia de a fi conectat cu inima și sufletul său, reușind cu ajutorul mandalei, să își găsească propria armonie.

Toate mandalele pe care le pictez sunt originale și fiecare model este unic. Culorile le aleg cu grijă, așa încât, în combinație cu modelul creat, să obțin un efect vizual puternic, menit să trezească emoții în sufletul privitorilor şi să îi ajute să își găsească o stare de bine, în armonie cu Sinele lor.

Mandala are puterea de a ne centra, de a canaliza atenția către momentul prezent și către sine, având capacitatea de a ne influența în bine starea de spirit, aducând bucurie, calm sau energie, căldură, sau stimulând creativitatea.

Color Drops Mandala este acel strop de culoare care ne face viața mai frumoasă și ne reamintește să trăim fiecare clipa prezenți și cu bucurie.

Te invit cu drag să pătunzi în lumea minunată a mandalelor, a culorilor şi a punctelor, pentru a scrie împreună povestea ta!